Diumenge. 14 nov. 2021 Actuación dels músics de la Colla a la Cursa per la Vida contra el Càncer «El Prat»

14/11/2021

L’esport i la solidaritat han tornat a omplir els carrers del Prat de forma massiva en la 3ra Cursa Solidària. Amb una xifra record, més de 1600 atletes han participat en una nova edició que recupera el format presencial després de l’última cursa virtual. Una competició organitzada per recaptar fons pels infants amb càncer de l’Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, centrat en la recerca i investigació. Tots plegats han aconseguit una recaptació d’ 16.880 euros.

——————

El , amb lacol·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, organitza el Rotary Club d’El Prat , que recaptarà fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. 3a Cursa Solidària a favor dels infants amb cà ncer Un any més, l’esdeve niment compta amb la participació dels Músiscs de Diables del Prat, els Músics del Pollo y els Dinos com a voluntaris i voluntàries en aquest acte solidari.