26/11/2021 Presentació al Centric del llibre “Músics de Diables del Prat”

Divendres 26-11-2021 es presentarà el "llibre de músics de diables del prat" al Cèntric. 

Actividad: 
A les 19:00 h Tabalada, inici a plaça de la Vila i, final el Cèntric. 
A les 20.00 h Presentación del llibre a la sala d'actes + actuació especial de Musics al pati exterior.

 

Publicació a la REVISTA DE MÚSICA I CULTURA POPULAR CARAMELLA.

inici

Músics de Diables del Prat
DIVERSOS AUTORS
Barcelona. Ediciones CAT, 2020

Caramella 45

La Colla de Músics de Diables del Prat és tota una institució fundada el 1995 per Quique Mecinas, que amb el temps ha anat consolidant el seu prestigi, guanyant diversos concursos i participante en tota mena d’esdeveniments, a més d’enregistrar tres discotecas. Durant aquests anys, el grup ha sabut incorporar noves idees i llenguatges que ha plasmat en la seva posada en escena,
la coreografia i la imatge gràfica.
La col·lecció Músiques de Tabalers, que edita el CAT de Barcelona sota la direcció de Quim Soler, els ha dedicat el seu quart volum, on han aplegat un seguit de composicions de diversos percussionistes, així com uns quants temes populars arranjats per la mateixa colla.Entre els autors es troben Pep Lafuente, Joan López, Cento Carro, Pol Mecinas, Alexandra Mecinas, Borja Marco i Àlex Asenjo. El llibre incluye un total de 26 partitures que a la primera part són transcrites de manera generalista i després són presentades de manera més especialitzada, com a particel·les per a instruments concrets com la caixa, el timbal i el bombo.
FERRAN RIERA