Infantils

L’estiu del 1995 ens vam posar en marxa per crear la Colla Infantil de Diables del Prat.

Diables Infantils a Barcelona

Vam actuar per primer cop, tal i com van fer els diables adults, dotze anys abans; al cercavila de Festa Major, seguit del Pratifoc i diverses festes d’escoles, associacions i barris del Prat.
Inicialment érem 12 nens i nenes compreses entre els 5 i 9 anys, dos anys després vam decidir ampliar la colla amb 2 diables mes : La Diablessa i el Llucifer!

La Diablessa portava una faldilla i el Llucifer una capa i els seus ceptrots identificatius.

Aquell mateix any, l’any 1997 vam sortir acompanyats per 9 musics infantils, i a l’any següent, al 1998 neix la nostra bestia de foc infantil: El Fuc

Un drac amb 2 caps , de 2 metres d’allargada x 1 metre d’alçada que va ser creat pel Roger Canalias.

A partir d’aquí hem anat creixent i actuant dintre i fora del Prat, formem part del Secretariat de Colles Infantils de Barcelona i de la Coordinadora de Diables i Besties de Foc de Barcelona. Compartim moltes de les nostres actuacions juntament amb la Colla Adulta de Diables, com son La Cova del Foc, Pratifoc, Pratifolk, entre de moltes altres, però d’igual forma que ells, també tenim les nostres pròpies sortides de Diables Infantils arreu de Catalunya.

Actualment som 20 diables i diablesses entre 8 i 17 anys i esperem fer com a mínim 25 anys mes, gaudint del meravellós mon del foc i els tabals que es el que ens agrada.

Salut , foc i tabals.