El dia 23 de Juny arriba la Flama del Canigó

Cada any per Sant Joan es reviu l’encesa del foc. Aquesta flama es guarda al cim del Canigó i, amb ella, s’encenen totes les fogueres dels Països Catalans. El foc arribarà al Prat des del Parc de la Ciutadella de Barcelona on el recollirà el Club de Volei del Prat.

Tothom que tingui tabal, tambor, cassola o tot allò que soni està convidat a venir a la Plaça Mestre Estalella 19:45h,a rebre la flama i acompanyar-la pels carrers de la ciutat! Encapçalaran el seguici els tabals de Diables del Prat, les gralles i tabals de les entitats de cultura tradicional del Prat.

Recorregut: pl. del Mestre Estalella, c. Jaume Casanovas, c. Lleida, c. Coronel Sant Feliu, c. Tarragona, cra. de la Bunyola, c. de Joaquím Sostres i jardins de Mon Racó.

Flama del Canigó-3

Be the first to comment

Leave a Reply