Agenda Carnaval 2018

Dijous 8/2/2018

Com cada any col-laborem en la inauguració de la plaça de Carnestoltes, a partir de les 19:00h traslladem el Ninot de Carnestoltes, de la carrossa a la plaça de la Peresa.  ( carrer Lleida amb Palamós fins Jardins de la Pau).

Dissabte 10/2/2018

A partir de les 10:00h del mati Rua dels Mercats, passejarem els 7 pecats per el Prat, farem gresca i recollirem aliments per l’aperitiu.

Concentració a la Plaça Gallard i Mones (Zonilla).  Recorregut: Gallard i Mones, Avda. Montserrat, c/ Ramon Llull, Mercat del Remolar, c/ Rosa Ribes Parellada, Plaça Catalunya, Plaça Mestre Estalella, c/ Jaume Casanovas,c/ Lleida, Plaça Blanes, Mercat Plaça Blanes, c/ Frederic Soler, c/ Ferran Puig, Plaça de la Vila, Mercat Municipal.

Dimecres 14/2/2018

A partir de les 17:30h els grups Infantil i Jove portaran el Ninot de Carnestoltes de professó de Jardins de la Pau fins la Plaça de la Vila. A la plaça de la Vila hi haurà actuació de tota la Colla a la foguera.