Músics diables del prat participen en la festa de la Mercè 2018.

Divendres 21 Setembre. La Mercè 2018


Els dracs i les bèsties de foc fan una primera passejada pels carrers i les places del barri i enguany, per primera vegada, surten de l’antic mercat del Born. Recorregut: Plaça Comercial, Comerç, Princesa, Rec, passeig del Born, Montcada, Sombrerers, plaça Santa Maria del Mar, Santa Maria, passeig del Born, plaça Comercial.

Els Músics de Diables del Prat acompanyen els gegants de foc dins dels actes de les festes de la Mercè 2018.

 

Dissabte 22 Setembre. La Mercè 2018

El Correfoc de les festes de La Mercè 2018 es la gran festa de la tradició del foc a Barcelona. Desenes de colles de diables i bèsties infernals s’hi donen cita: tant la tabalada prèvia pel casc antic de la ciutat, el correfoc infantil, l’obertura de la porta de l’infern, la ceptrotada inicial i el correfoc adult.

Un dels moments més especials de la Mercè vesteix d’espurnes i música els carrers de la ciutat. Els Músics de Diables del Prat, un grup molt especial de percussió tradicional que s’hi ha unit a la feta per tancar el correfoc d’enguany.

email: musics@colladediablesdelprat.com