XII Sant Pollin

XII Sant Pollin

Tot seguit vos informem de les activitats de Sant Pollin 2020 i de com es duran a terme

La dotzena edició de St. Pollín finalment NO es podrà celebrar presencialment però estem treballant per a no perdre el ritme i fer una festa virtual per xarxes socials, canal de youtube, etc.

 Venda de mocadors i samarretes de Sant Pollín XII EDICIÓ. (Marxandatge)

  • Mocadors als punts de venda habituals, comerços col·laboradors (llistat a la Web santpollin.cat) a partir del dia 2 de juliol.
  • Mocadors i samarretes als punts de venda de la colla al carrer la mateixa setmana de Sant Pollín dilluns 6/07 i dimecres 08/07 (total la informació a l’apartat de marxandatge del Web de Sant Pollín)

 Exposició virtual de dibuixos de la Festa de Sant Pollín.

Activitat per a tots els públics per que participin fent un dibuix amb motius o referències de la festa de Sant Pollín.

En primer terme l’exposició serà virtual i s’inaugurarà al Flick de Sant Pollín el dijous de Sant Pollín. Posteriorment, quan les circumstàncies ho permetin es farà una exposició física ( sense data ) amb tots els dibuixos recollits. Es farà recollida dels dibuixos originals en paper per a exposició física als punts de venda de mocadors al carrer. (C. Frederic Soler cantonada amb A. Verge de Montserrat i Ctra. De la Marina amb Av. Verge de Montserrat )

 V RUTA DEL PINTO SANT POLLÍN
DIJOUS 9/07/2020

Fomentarem que les penyes, restauradors, entitats col·laboradores, pregoners i ciutadania,  participin pujant un vídeo, a les seves xarxes socials fent un pintxo , explicant de que està fet i celebrant la ruta des de casa seva.

Restauradors participants: 1 setmana abans pujarem un vídeo que expliqui la tapa. Ingredients, etc.

Des de l’organització s’informa que el bars disposaran de les tapes i que es podran degustar a partir d’aquest dia mentre durin els dies de la festa, això sí, recordant a la gent que han de respectar aforaments i distàncies de seguretat. «L’ORGANITZACIÓ NO ANIRÀ, NI FOMENTARÀ, NI PROMOURÀ CAP CONCENTRACIÓ A AQUESTS ESTABLIMENTS»

 

 VI ENRIERRO NOCTURN  (Es farà retransmissió des del canal de youtube de Sant Pollín i en cap moment es farà convocatòria presencial )
DIVENDRES 10/07/2020  Horari: 20:00 h

  • Penjada de mocadors i anomenem a les penyes
  • Llancem 3 txupinazos, confetti, rezos i pregó
  • Pregoner: Enric Rufas

Es un guionista i autor teatral que va néixer al Prat de Llobregat, el més important que ha fet en la seva vida és ser el pare d’en Domènec Rufas i amb els anys ha estat reconegut per ser un activista cultural molt poc estimat per cap grup polític. http://erufasbou.wixsite.com/auladecinema

  • Finalitzarem connectant amb una Sessió de Dj virtual  amb Dj Nu (1h  de durada)

XII ENCIERRO  (Es farà retransmissió des del canal de youtube de Sant Pollín i en cap moment es farà convocatòria presencial )
DISSABTE 11/07/2020    Horari: a les 12:00h

  • Penjada de mocadors i anomenem a les penyes
  • Llençem 3 txupinazos, confetti, rezos i pregó del XII ENCIERRO
  • Pregoner: EL POLLO DE LA COLLA DE DIABLES DEL PRAT

 XII FESTA DE L’ESCUMA i VERMOUTH al BALCÓ, TERRASSA, PATI DE LLUM, ETC .
DISSABTE 11/07/2020    Horari: 12:15 – 12:30h

Fomentarem que les penyes, restauradors, entitats col·laboradores, pregoners i ciutadania, des de casa participin pujant un vídeo, vestits de Sant Pollín,  a les seves xarxes socials fent una festa de l’escuma o batalla d’aigua, a la dutxa, al balcó, a la terrassa i un altre fent el vermouth al balcó, terrassa, pati de llum, pati, etc.

  • Sessió Vermouth amb Dj virtual  amb  DJJB  (40 min de durada)

 XII POBRE DE MI  (Es farà retransmissió des del canal de youtube de Sant Pollín i en cap moment es farà convocatòria presencial )
DIUMENGE 12/07/2020   Horari: 19:00h

Fomentarem que les penyes, restauradors, entitats col·laboradores, pregoners i ciutadania, participin pujant un vídeo  «Pobre de mi pobre de mi se han acabao las fiestas de Sant Pollín», vestits de Sant Pollín, a les seves xarxes socials cantant el pobre de mi, al balcó, a la terrassa, pati de llum, pati, etc.

 

Visca Sant Pollín