Presentació del llibre «Músics de Diables del Prat»

Dissabte 12 de juny, al CAT Tradicionàrius presentam el quart volum de la col·lecció Músiques de Tabalers: Músics de Diables del Prat.
DSS 12.06.21
18 h I CAT Tradicionàrius

A la presentación del quart volum de la Col·lecció Músiques de tabalers «Músics de Diables del Prat», comptarem amb una sonada dels tabalers dels Músics de Diables del Prat i dels grups convidats Kabum i Percúdium. Seguidament, Quim Soler i Quique Mecinas, ens presentaran aquest volum.

 

La colla de Diables del Prat és una entitat muda reconeguda al municipi d’El Prat de Llobregat i que des de l’any 1983 acull bona part de joves vincu

lats a l’associacionisme ia l’eclosió de la cultura popular mainment vinculado a les accions de foc. A partir de 1995 consolida un grup de músics per donar continuïtat a l’acompanyament musical de la colla. La incidència dins de la cultura popular pratenca f

a que esdevingui notícia i actualitat a través de los canales de comunicación de la ciutat tot allò que impulsa, participa i organitza.

Igual que els altres volums, El llibre ofereix les partitures generales de les peces, les particel·les de les different veus i un breu apartat de notes explicatives per al que respect a l’assaig, preparació i interpreció de les músiques.